Şuhut'ta sağanak etkili oldu! Şuhut'ta sağanak etkili oldu!

Afyonkarahisar’ın uydu üzerinden yayın yapacak olan yeni kanalı TV3’ün kuruluş çalışmaları tamamlandı. Yayın için teknik hazırlıkların sürdürüldüğü TV3’ün en kısa sürede yayına başlanması hedefleniyor.

KURULUŞ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI, YAYIN İÇİN GÜN SAYILIYOR

Afyonkarahisar kamuoyunun merakla takip ettiği TV3’ün kuruluş ve yayın çalışmaları ile ilgili olarak açıklamada bulunan TV3 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, “Basın-yayın ve habercilik alanında tecrübeli isimlerin bir araya gelerek oluşturdukları yeni televizyonumuzun Afyonkarahisarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Yaklaşık bir yıl öncesine uzanan bir sürecin ardından TV3’ün kuruluş aşamalarının büyük oranda tamamlandığını belirten TV3 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, “Afyonkarahisar’ın  basın-yayın ve medya alanında tecrübeli, rüştünü ispat etmiş isimleri ilimizin medya alanındaki gelişimini bir üst basamağa taşımak ve bunu yaparken de Afyonkarahisar’ın gelişimi, kalkınması ve ilerlemesi için çabaları ortaya koymak üzere TV3 çatısı altında buluştular. Anahaber Gazetesi, Karahisar TV, Radyo  Tek ve Hisar Radyo’yu bünyesinde bulunduran Yeşilay grubu adına bendeniz, Odak Gazetesi ve bağlı kuruluşları temsilen Mehmet Emin Güzbey, Türkeli Gazetesi ve bağlı kuruluşları temsilen Mahmut Önder Artuk, Kocatepe Gazetesi ve bağlı kuruluşları temsilen Sezer Küçükkurt ile hemşehrilerimizin yakından tanıdığı başarılı hekim arkadaşımız Dr. Hasan Hüsnü Eren şirketimizin ortaklarını oluşturmaktadır. Uzun yıllardır karasal televizyon frekansı üzerinden yayınını sürdüren Karahisar TV’nin Organize Sanayi Bölgesi girişindeki stüdyolarının altyapısını güçlendirerek bu binada modern imkanlarla yayınımızı sürdüreceğiz" dedi. 

"İLİMİZİN POTANSİYELİNE ARTI KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yurt dışından sipariş edilen cihazların montaj sürecine geçildiğini söyleyen Yeşilay, "Binamızda da tadilat çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp ekranlardaki yerimizi alacağız. Afyonkarahisar merkezli TV3’ü izlemek isteyen hemşehrilerimiz mevcut uydu alıcılarındaki ayarları lütfen oynamasınlar. Daha önce Afyonkarahisar’la ilgili haberleri aldıkları, programları izledikleri frekansta TV3 çok yakında yayında olacak. Yurtdışında bulunan hemşehri ve soydaşlarımızla ülkemizin bağını güçlendirmeye yönelik Brüksel'deki stüdyolarımızla birlikte İstanbul ve Ankara stüdyolarımızla hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Son sisteme sahip canlı yayın araçlarının değişik noktalardaki yayınları ve sürpriz program içeriklerimiz ile ilimiz potansiyeline artı değer katmaya çalışacağız. Afyonkarahisar’ın ortak buluşma noktası olmanın yanı sıra; iyiye, güzele ve doğruya hizmet etmek adına çıktığımız bu yolda bizlere katkı sunan tüm hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu. N\S

Editör: Nurbanu Soy