Erdoğan, belediye hizmetlerinin geniş bir yelpazede ele alınmasının önemini belirterek, "Türkiye'de ve şehirlerimizdeki belediyecilik hizmetlerini kapsayacak şekilde gerçekleştirelim. Bunun için sizlerin şahsım adına belediyecilik dediğimiz bir programla yola çıkıyoruz" dedi. Ayrıca, afetlere dayanıklı sağlam yerleşim yerleri inşa etmenin programın önceliklerinden biri olduğunu ifade etti.

Bölge finali tamamlandı! Bölge finali tamamlandı!

Hayatın her alanına dokunan hizmetlerin önemini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdogan, "Çocuklar, yaşlılar, engelliler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere vatandaşlarımızın tamamının hayatına dokunan hizmetler, elbette bizim vazgeçilmez adımlarımız olacaktır" diyerek aile değerlerinin güçlendirilmesi ve milli değerlere bağlı nesillerin yetiştirilmesine dikkat çekti.

Türkiye'nin şehirlerinin yeni nesil dijital teknolojilerle yönetileceğini söyleyen Erdoğan, çevreye duyarlı, estetik ve kültürel değerlerin korunduğu bir şehircilik anlayışını ifade etti. Afyon'da düzenlenen mitingde, ülkücülerden de yoğun destek geldiği gözlendi. Kalabalık içinde yer alan ülkücülerin bozkurt işareti yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğini sergiledikleri dikkat çekti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN