Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim kampanyası kapsamında önemli projelerinden biri olan 'Sokak Hayvanları Barınma Merkezi' ve 'Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi' hakkında detaylı bilgi verdi.

2Eb72B0F F922 497F 91Eb 72Be0C171De5

Uluçay yaptığı açıklamada, "Sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarına yönelik modern bir barınma merkezi inşa edeceğiz. Bu merkezde, hayvanların konforu için kapalı ve açık alanlardan oluşan bölümler yer alacak. Ayrıca, veteriner odası, barınak ve ameliyathane gibi temel ihtiyaçları karşılayacak birimler de bulunacak. Ayrıca, sokak hayvanları için özel mama üretim tesisi kurarak, barınaklardaki hayvanların beslenme ihtiyacını karşılayacağız. Bu proje kapsamında, hayvan sahiplenen vatandaşlarımıza ücretsiz mama desteği de sağlayacağız" şeklinde konuştu.

11B16Bf7 Dc51 45F4 9621 10D0B4417F35

ULUÇAY: "PROJELERLE SOKAK HAYVANLARININ AÇLIKLA MÜCADELESİNİ SONLANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek? Tarihi Frigya Vadisi hangi bitki ile renklenecek?

Uluçay, "Bu iki önemli projemizi hayata geçirerek, şehrimizdeki sokak hayvanlarına düzenli olarak mama temin etmeyi amaçlıyoruz. Böylelikle, hayvanların açlıkla mücadele etmesinin önüne geçerek, onların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, sokak hayvanlarıyla ilgili bu tür projelerin şehir sakinlerine de fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Çünkü sağlıklı ve huzurlu bir toplum için, sokak hayvanlarının korunması ve bakımı son derece önemlidir" dedi.

5668C954 C2E3 4Db8 Adeb 64761777Dd97

Kaynak: FATMA SEDA CAN