Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın mesaisinin büyük bir bölümünü il başkanlığında geçirdiği ve diğer AK Parti Afyonkarahisar  ilçe ve belde teşkilatları ile birlikte istişare halinde olduğu biliniyordu.

Dün akşam da yoğun mesaisine devam eden İl Başkanı Uluçay, Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan ve beraberindekilerle bir araya geldi. Sandıklı ilçesinde henüz geçtiğimiz ay görevlendirilen İlçe Başkanı Murat Erkalan ve yanında hazır bulunan heyetten Sandıklı'daki bir aylık süre zarfında yapılan faaliyetlerle alakalı bilgi aldığı öğrenildi. Teşkilat çalışmalarının yanı sıra yaklaşan mahalli idareler seçimleriyle alakalı olarak da değerlendirmelere konu olan toplantıya Afyonkarahisar AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Teşkilat Koordinatörü Kadir Tarkan'ın da katıldığı öğrenildi. >> ALİ KÜÇÜKKARTAL

 

 

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

Editör: Fadime Özkaran