İYİ Parti’den Öztaş’a ziyaret! İYİ Parti’den Öztaş’a ziyaret!

Sandıklı ilçesinde uyuşturucuyla mücadelede önemli adımlar atıldı. Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (UMFED) Sandıklı ilçesi heyeti, Mehmet Yıkıldım başkanlığında Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, uyuşturucuyla mücadelenin yerel düzeyde daha etkin sürdürülebilmesi için iş birliği yolları ve stratejik planlar masaya yatırıldı. Heyetin ziyaretinde uyuşturucuyla mücadelenin güncel sorunları ve mümkün çözüm yolları tartışıldı. UMFED Sandıklı ilçe Başkanı Mehmet Yıkıldım, federasyonun özellikle yerelde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi sunarken, Dr. Mustafa Çöl de belediye olarak uyuşturucuyla savaşta destek olma konusundaki kesin ve kararlı tutumunu vurguladı.

Her iki taraf da görüşmenin ardından uyuşturucuyla mücadelede daha güçlü adımların atılması konusunda hemfikir oldular. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, bu zorlu mücadelede ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını tekrar belirterek, heyetin ziyaretine teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda UMFED Sandıklı ilçe Başkanı Mehmet Yıkıldım ve üyeleri, belediye başkanının vermiş olduğu destekler için memnuniyetlerini ifade edip, gelecekteki süreçler için de verdikleri destek sözü nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Editör: Tuğba Özkan