Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, yurtlarda barınan öğrencilerin sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak amacıyla düzenlenen Yurtlar Arası Spor Turnuvaları başladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi BESYO Spor Salonunda açılış seremonisinin gerçekleşmesiyle birlikte yurtlar arası spor turnuvalarının startı verildi. Açılış seremonisine Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Nadir Güzbey de katıldı.

‘SİZLER, HEPİMİZİN YARINA TEMİNATLARISINIZ’

Açılış seromonisinde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvalarda tüm öğrencilere başarılar diledi. Kasapoğlu, ‘’Zaferin kazanıldığı Afyonkarahisar topraklarında ve tüm Türkiye’de yurtlar arası spor turnuvaları tüm heyecanıyla sürüyor. Biz, Kredi Yurtlar Kurumuna sadece yemek ve barınma desteği yapmıyoruz. Kültür, sanat ve spora kadar sizleri yarına hazırlayacak ne varsa tüm organizasyonları yapıyoruz. Çünkü sizler, hepimizin yarına teminatlarısınız. Her şey sizin için. Genç, vatanına, ahlakına sahip çıkarsa ilelebet varlığını sürdürecek. Sporun, kardeşlik ve hoşgörü ruhu ile birlikte sizlerle yaşamasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.

Açılış seremonisin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu ve TSYD Başkanı Nadir Güzbey, öğrencilere Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerinden olan sucuk ikramında bulundu. N\S

Şimşir kadro mu belirliyor? Şimşir kadro mu belirliyor?

Editör: Nurbanu Soy