Birçok izleyicinin "Bir Kadın Bir Erkek" dizisi sayesinde tanıdığı Emre Karayel, şu an ATV ekranlarında yayınlanan "Kardeşlerim" dizisinde rol almakta. Başarılı oyuncunun acı haberini aldığı annesi Türkan Onat, toprağa verildi.

Emre Karayel

Sanat dünyasından yas ve destek mesajları yağdı. Emre Karayel yaşadığı bu zor zamanı Instagram hesabı üzerinden, "Annemiz Turkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir. Toprağın bol mekanın cennet olsun anacım. Allah gani gani rahmet eylesin" sözleriyle duyurdu. Oyuncunun bu paylaşımına başta Özge Borak, Janset Paçal, Songül Öden, Merve Özbey, Demet Evgar ve Gonca Vuslateri olmak üzere pek çok ünlü isimden taziye mesajları geldi.

İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne? İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne?

Emre Karayel In Annesi Vef

Türkan Onat'ın vefatı, oyuncunun sevenleri ve sanat camiası tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Cenaze törenine de sanat dünyasından birçok ismin katıldığı ve Emre Karayel'e destek olmak için orada olduğu bilgisi paylaşıldı.

Emre Kara

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN