AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar merkez başta olmak üzere birçok ilçe ve belde kaybetti. Bu kayıpların ardından, AK Partili Milletvekilleri'nin kazandıkları belediyeleri ayrı ayrı ziyaret etmeyi tercih etmeleri dikkat çekti.

Vekiller ayran içip ayrı mı düştü! Vekiller ayran içip ayrı mı düştü!

BAŞARISIZLIĞIN FATURASI MI?

Belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda ilçelerdeki belediye başkanlarını ziyaret eden AK Partili Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan, kazanılan belediyeleri birlikte ziyaret ederken İbrahim Yurdunuseven ise ayrı olarak ziyaret etmeyi tercih etti.

Vekiller ayran içip ayrı mı düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

Vekiller ayran içip ayrı mı düştü!

Bu durum bazı vatandaşların kafasında soru işaretleri bırakırken, bazı vatandaşların da, ‘’Vekiller ayran içip ayrı mı düştü?’’ şeklinde yorumlar yapmasına neden oldu.

AK Partili Milletvekillerinin birbirlerinden ayrı ziyaretler gerçekleştirmesi, "Yerel seçimlerdeki bu başarısızlığın faturasını birbirlerine mi kestiler?" sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: NURBANU SOY