Ziyarette İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı gibi önemli isimler bulundu. 


Alper Yağcı, ziyaret esnasında yerel basının önemini vurgulayarak, Odak Gazetesi Kurucusu Mehmet Emin Güzbey'i de Afyonkarahisar basınının duayeni olarak tanıttı. Ayrıca, Yağcı yerel seçimlere yön verecek açıklamalarda bulunarak, Mahmut Koçak'ın seçim sonuçları hakkındaki iddialı yorumlarıyla gündeme oturdu. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı, Mahmut Koçak'ın adaylık süreciyle ilgili eleştirilerini sert bir dile getirdi.

YAĞCI, “KAYBEDEN VE KAYBETTİREN OLARAK İŞİ NOKTALAYACAK”
Başkan adayı Yağcı, önümüzdeki yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığında ismi geçen Mahmut Koçak için: “Aday olup kaybeden ve kaybettiren olarak işi noktalayacak!” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN KÖKSAL'DAN BİLGİ EVLERİ İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA BAŞKAN KÖKSAL'DAN BİLGİ EVLERİ İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA


YAĞCI TV3 ZİYARETTİN DE “AFYON’DA TEK ÜLKÜCÜ ADAY BENİM” 
Medya ziyaretinde konuşan Alper Yağcı, kendi siyasi konumunu ifade ederek, "Afyonkarahisar'da, milliyetçiliği ve ülkücülüğü temsil eden tek aday benim. Bunu net kimseyi de kırmak adına değil ama o geçişkenliği anlamında kendimi çok şanslı hissediyorum, gerçek bu. İnsanların kendi partisine oy atmadığı sürece tercih edeceği ikinci isim benim hem MHP’de hem de CHP’de benim” dedi.


Ayrıca Yağcı, “KAYBETTİRECEK” olarak kastettiği kişi ise Hüseyin Ceylan Uluçay olarak belirtti.

FOTOĞRAF: CEMİLE KAYTAN 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN TUĞBA ÖZKAN