Yerlikaya; Sosyal medya üzerinden zarar verme niyetinde olanların hesaplarına karşı da gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Bu bağlamda, geçtiğimiz bir ay içerisinde halka, dini, milli ve manevi değerlerine hakaret eden ya da halkı kin ve düşmanlık hislerine sürükleyen 79 şüpheliye karşı işlem başlatıldığı aktarıldı.

Son dört gün içerisinde ise "Dini Değerleri Alenen Aşağılama" suçlamasıyla sekiz hesaba ilişkin inceleme yapıldığı ifade edildi.   

SARIMSAK HAP GİBİ YUTULURSA NE OLUR? SARIMSAK HAP GİBİ YUTULURSA NE OLUR?

VE SİLAH KAÇAKÇILARIYLA DA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK"

Ek olarak, X sosyal medya platformu (Twitter) üzerinden son bir ay içerisinde 60.338.566 hesap tarafından 1.432.556.601 paylaşımın yapıldığı ve paylaşım yapan hesapların %27.86'sının bilgisayarlar tarafından yönetilen BOT hesaplar olduğu belirlendi. Paylaşımların %41'i (yani 587.348.206 tweet) olumsuz ve spekülatif içerik taşıdığı tespit edildi

Yerlikaya, halkımızın bu tür paylaşımlara ve hesaplara itibar etmemesi gerektiğini vurgularken, kendisini ifade ederken dikkatlice ve titizlikle seciye getiriyor.

VE SİLAH KAÇAKÇILARIYLA DA MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK"

Son dönemlerde din ve ahlaki değerlerimize hakaret eden kişilere karşı hızlı ve kesin şekilde ne gerekiyorsa yapıldığı ve bu kişilerin adalet önüne çıkarıldığı belirtildi. D.Ö 

Editör: Duygu Özger