Afyonkarahisar'daki Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışın ardından Uşak'a geçen CHP lideri Özgür Özel, apar topar Köksal'ın sözlerini düzeltmeye çalıştığı olay Türkiye gündemine oturdu.

Başkan Erhan: CHP işçinin yanında! Başkan Erhan: CHP işçinin yanında!

“Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak” diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın açıklamasını, CHP Lideri Özgür Özel, Uşak’ta “Afyon’dan geldim ve Burcu Başkandan da selam getirdim. Bu sırada Afyon’da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, ‘aman başkanım sen düzelt’ dedi. Afyon belediyesinin de, Uşak belediyesinin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, tüm Uşak ve Afyonlulara açıktır” diyerek düzeltti.

“R YAPMAK CHP’NİN VASIFLARINDAN BİRİ HALİNE GELMİŞ”

Olayı değerlendiren AK Parti Afyonkarahisar Millletvekili İbrahim Yurdunuseven ise sosyal medya hesabı üzerinden CHP’yi hedef aldı. Yurdunuseven, “R yapmak sadece vitesle olur zannederdim, meğer CHP'nin de vasıflarından biri haline gelmiş. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, adayının Afyonkarahisar’da ki yanlışını 1 saat sonra Uşak’ta düzeltti. Afyonkarahisar vatanına ve milletine bağlı bir ildir. Demlenenleri de milliyetçileride iyi bilir. Size buradan ekmek çıkmaz. Afyonkarahisar Belediyesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi gibi vatan hainlerinin arka bahçesi yapmanıza asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY