31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Burcu Köksal seçim yarışını kazandı. AK Partili Afyonkarahisar Milletvekilli İbrahim Yurdunuseven seçim sonuçlarının ardından bir mesaj yayımlandı.

22 yıl süren iktidarlık dönemlerinde milletin üzerinde bir güç tanımadıklarına dikkat çeken AK Partili Yurdunuseven, ‘’Yerel seçim sürecini kazasız bir şekilde tamamladık. Şimdiye kadar 22 yıllık iktidarımız döneminde milletimizin üzerinde bir güç tanımadık tanımıyoruz. Milletimizin vermiş olduğu karar ve mesajın başımızın üzerinde bir yerinin olduğu bilinciyle yine milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İlimiz genelinde 9 İlçe ve 24 Belde Belediye Başkanlığını kazandık. Seçimleri kazanan Belediye Başkanı, Meclis Üyesi, İl Genel Meclisi Üyeleri ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim ilimiz ve ülkemiz için her şeyin en iyisini nasip etsin. Daha gidecek çok yolumuz var’’ ifadelerini kullandı.

MHP’li Belediye Başkanları, Milletvekili Taytak’la ne görüştü? MHP’li Belediye Başkanları, Milletvekili Taytak’la ne görüştü?

Yurdunuseven (1)

Yurdunuseven, açıklamasını Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam yaptığı konuşmasında söylediği ‘’31 Mart bizim için bir bitiş değil aslında bir dönüm noktasıdır’’ ifadeleriyle paylaştı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK