AK Parti Afyonkarahisar Merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Yumurtasıyla Başmakçı’m, kilimiyle Bayat’ım, kaymağıyla Bolvadin’im, yeşiliyle Çay’ım Çobanlar’ım, halısıyla Dazkırı’m Evciler’im, mermeriyle İscehisar’ım, yoğurduyla Emirdağ’ım, Frig Vadisiyle İhsaniye’m, leblebisiyle Sandıklı’m, Kızılören’im, Hocalarım, keşkeğiyle Şuhut’um, Sultandağı’m, Sinanpaşa’m, lezzetiyle, mermeriyle ve termaliyle tüm Afyonkarahisar’ım hoş geldiniz.”

yurdunuseven

AK PARTİ MÜHRÜ VURACAĞIZ

Seçimlere çok az bir zaman kaldığını söyleyen Milletvekili Yurdunuseven, “Afyonkarahisar ne diyor? AK Parti diyor. Sizlerle beraber 31 Mart akşamı gene bir araya gelip bu büyük kutlamayı yapacağız. 22 yıllık iktidarımızda 20 yıllık AK Parti belediyeciliğimizde inşallah Afyonkarahisar’a beşinci kez AK Parti mührü vuracağız sizlerle.”

yurdunuseven

ANKARA’DA DEMLENİYORLAR!

Yurdunuseven, “Biz söyleyince kızıyorlar Ankara’ya gidiyorlar demleniyorlar, Afyon’a geliyorlar milliyetçi kesiliyorlar. Kendisi aday birde gurup başkanvekili, acaba sorun bakalım bir defa bile mecliste DEM’e laf edebilmiş mi? Ama Afyonlum bunu biliyor, Afyon’da milliyetçilik ne demek, AK Parti ne demek çok iyi biliyor.”

Dört Aydır Yoğun Çalışma Yapılıyordu, Listede Afyonkarahisar’da Var! Dört Aydır Yoğun Çalışma Yapılıyordu, Listede Afyonkarahisar’da Var!

yurdunuseven

BOL KESEDEN VAATLER

Afyonkarahisar’da verdikleri sözleri yaptıklarını söyleyen Milletvekili Yurdunuseven, “CHP bol bol keseden vaatler ediyor. Yok işçiye şu kadar maaş vereceğim, kentsel dönüşümde bunu yapacağız, kentsel dönüşümü Afyonkarahisar’da yapacak olan Hüseyin Ceylan Uluçay’dır. Afyonkarahisar’ın AK Parti belediyeciliğidir. Siz onlara sorun bakalım hani nerede bedava traktörler sayın çiftçilerim, hani nerede İstanbul’da, Ankara’da bedava süt, bedava ekmek, bedava taşıma. Siz önce onların hesabını verin bakalım.”

Burcu Köksal belediye işçilerine kaç lira vadetti? Burcu Köksal belediye işçilerine kaç lira vadetti?

Kaynak: FADİME ÖZKARAN