AKÜ Sosyal Tesislerde yapılan toplantıda Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar OSB’yi temsilen Erhan Arık, Uşak OSB’yi temsilen Caner Urhan, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Kamil Karahan, Uşak Deri Organize Sanayi Bölgesini temsilen Coşkun Güngör, AFSİAD’tan Kirami Gürel, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Boz hazır bulundu.

Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar son yolculuğuna uğurlandı! Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar son yolculuğuna uğurlandı!

UŞAK OSB TEKNOPARK -FAB PROJESİ SUNULMASI KARARLAŞTIRILDI

Açılış konuşmasını Prof. Dr. Karakaş’ın yaptığı toplantıda, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Kandemir, sunumu ile bölgemizdeki faal ve aday havuzundaki bekleyen firmalara ilişkin bilgiler aktararak 2023’te başarı ile tamamlanan projeler hakkında veriler paylaştı.

Zafer Teknopark’ın 2024 çalışmalarında ivme kazanması adına fikir alışverişinin ve planlamaların yapıldığı toplantıda, teknopark yönetici şirketinin Zafer Kalkınma Ajansı destek program türlerinden Doğrudan Finansman Desteği altında uygulanan “Güdümlü Proje Desteği”ne Uşak OSB Teknopark Ek Alanında “Uşak OSB Teknopark -FAB Projesi” sunulması kararlaştırıldı.

Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı

Bölgemizin durumu ve gelecek projeksiyonunun değerlendirilerek 2024 boyunca gerçekleştirilecek faaliyetler ve genel konular üzerinde de durulan toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK