Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında gerçekleşti. Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin konuşan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi için belediye başkan adaylarının çok olduğunu söyledi. 

Başkan Zeybek, ‘’Belediye başkanlığı nasip meselesi. Ben her zaman şunu derim, ‘Kadere inanın kederi olmaz’ takdir-i ilahide yazıldıysa hiç kimsenin bunu değiştirmesi mümkün değildir. 5 yıllık bu süreci halkımızın teveccühüyle bir emanet olarak yüklediler. Bu emaneti hep birlikte el ele vererek, birlikte göğüsleyerek zor dönemler geçirerek yaşadık. Belki de bu kadar zor süreçler yaşayarak geçen bir dönem olmamıştır. 2019-2022 yıllarında ciddi bir ekonomik kriz, pandemi, doğal afetler, deprem gibi pek çok zorluk yaşadık. Allah bir daha göstermesin’’ dedi. 

5 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı 5 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

‘Hiç Şüphem yok’

Yerel seçimlerde neredeyse her partinin adayı olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, ‘’Halkımızın takdiri, teveccühü. Halk kimi seçerse bizden sonra o arkadaşımız gelecek. Ben o arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Halk kimi seçerse seçsin inanıyorum ki bu arkadaşımız dönemi boyunca hem şehrimiz hem de ülkemiz için ciddi katkılar sunacak. Buna hiç şüphem yok’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN /NURBANU SOY