Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, birlik ve beraberlik mesajı verdiği programda Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.

Başkan Zeybek’in ev sahipliğinde Afyon Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında ilimizde görev yapan din görevlileri ile bir araya gelindi. Başkan Zeybek’in tensipleri ile düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen, İşletme Müdürü Bekir Bayram, il müftülüğü personeli ve din görevlileri katılım sağladı.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkürlerini ileten İl Müftüsü Sinan Kazancı konuşmasında; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Sayın Belediye Başkanımızın din görevlilerinin onuruna vermiş olduğu kahvaltı programımızın birlik ve beraberliğimize, faydalı hizmetler vermemize vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Huzurlarınızda Başkanımıza böylesine güzel birliğimize ve beraberliğimize katkı sağlayacak bir programı tertip ettiği için hepiniz adına şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir günde aramıza teşrif ederek bizleri onurlandıran Vali Yardımcımıza şükranlarımı arz ediyorum. Sizlere de hassaten Sayın Başkanımın davetine icabet etmenizden ötürü teşekkür ediyor, camiler ve din görevlileri haftanızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

"BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Zeybek; “Camilerimizi birer ilim, irfan ve ahlak mekteplerine dönüştürerek milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan tüm teşkilat mensuplarına, fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyor; camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ediyorum. Hakk’a irtihal eden tüm hocalarımıza yüce Allahtan rahmet diliyor; hayatta olanlara sıhhat ve afiyet içerisinde nice hizmet nasip etmesini niyaz ediyorum. Camiler ve din görevlileri haftamız hayırlı olsun. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Harun Reşit Han ise konuşmasında; “Belediye Başkanımıza böylesine güzel bir ortamda bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Din görevlilerimiz bizler için kıymetli. Çalışmalarınızla gurur duyuyoruz. Yaptığınız işler çok zor ve kıymetli. İhlaslı ve yaptığınız güzel işlerde sizlerin her zaman yanındayız. Bu hafta vesilesi ile toplumumuza güzel temsiller ortaya koyabilecek çalışmaları gösteriyor olabilelim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı tebrik ediyorum” dedi. F/Ö

 

Emek bayramı, ekmek parası! Emek bayramı, ekmek parası!

Editör: Fadime Özkaran