Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, İmam Hatip Ortaokulu kız öğrencileri arasında gerçekleştirilen 1. Bölge Hafızlık Yarışması Finali, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde yapıldı. Program, bölge genelinden katılım sağlayan okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerini bir araya getirdi.

bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

EĞİTİM CAMİASINDAN YOĞUN KATILIM

Final programı; İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinden Müdür Yardımcısı İbrahim Badak ile Şube Müdürleri Abdullah Kaya ve Üçler Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri programda hazır bulunarak organizasyona destek verdi.

‎bir veya daha fazla kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎52000 WAWHATIPORTAOKULLARI IMAM HATIP ORTAOKULLARI ZÖĞRENCILERA HAFIZLIK YAN AL PROGRAM ٢ החחז OGREN የትጠአሔ‎'‎‎ görseli olabilir

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Yarışma sonucunda; Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Nur Demircan birinci olurken, Şemsettin Güneş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Kevser Kübra Taş ikinci, İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ümmü Gülsüm Çelik ise üçüncü oldu.

46 Yıllık Hükümlü Jandarmanın Titiz Çalışmasıyla Yakalandı
46 Yıllık Hükümlü Jandarmanın Titiz Çalışmasıyla Yakalandı
İçeriği Görüntüle

bir veya daha fazla kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir
Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür edildi. Programa katılım sağlayan ve başarı elde eden tüm öğrenciler tebrik edildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ