Emekli vatandaşlara büyük ödeme kampanyası! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE 19 BİN 200 TL ÖDEME

Son dönemlerde nakit sıkıntıları günden güne artan emekli vatandaşlar bankalar tarafından yapılan kampanyaları yakından takip ediyor. Özel bankalar emekli promosyon tutarlarını 20 bin TL’ye kadar yükseltti. Emekli vatandaşların promosyon ödemelerinden faydalanabilmesi için emekli maaşını promosyon talep ettikleri bankaya taşımaları ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Aynı zamanda emekli vatandaşlar Haziran ayında Kurban Bayramı öncesinde 3 bin TL ikramiye ödemesi alacak. 

30 Haziran’a kadar süre verildi! Bunu yapan müşterilere 750 TL iade ediliyor 30 Haziran’a kadar süre verildi! Bunu yapan müşterilere 750 TL iade ediliyor

Emekli vatandaşlar 10 bin TL ve üstü maaş almaları durumunda birçok bankadan ikili ödeme alma fırsatı kazanacak. Emeklilerin alım gücü günden güne düşerken bankaların yaptığı kampanyalarla birlikte müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan son duyurulara göre emekli müşterilere ek şart aramadan ödeme yapılacak. Yapı Kredi Bankası emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilerine 16 bin 200 TL’ye kadar ödeme yapacak, aynı zamanda otomatik fatura talimatı verenlere de 3 bin TL ödeme yapacak. Bankanın promosyon kampanyasından faydalanmak için 31 Mayıs tarihine kadar maaşın bankaya taşınması gerekecek. Maaş taşıma işlemleri bankanın şubelerinden ya da dijital kanalları aracılığıyla kolaylıkla yapılabilecek.  

Kaynak: AHMET SARLIK