Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı! Judo Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2024 yılının Mart ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi. Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “İş dünyamız olarak bilgilerimizi paylaşmamız gerekiyor. Meclis Üyemiz Sayın Ömer Altınay’ın yerine Sayın Serkan Ayhopa göreve başlamıştır. Sayın Altınay’a yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum, Sayın Ayhopa’ya başarılar diliyorum” dedi.

2024 Yılının Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı!

Toplantının ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi.

Toplantının ikinci gündem maddesinde 2024 yılı Şubat ayı karar özetleri oybirliğiyle onaylandı.

Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2024 yılı Şubat ayı Hesap Hülasası görüşüldü. ATSO Meclis Üyesi Mevlüt Karkı söz alarak görüşlerini dile getirdi. Hesap Hülasası oybirliğiyle tasdik edildi.

2024 Yılının Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı!

Toplantının dördüncü gündem ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, Yönetim Kurulu’nun Şubat-Mart 2024 Faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Toplantının son gündem maddesi olan Dilek ve Temenniler kısmında, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, gündemdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Serteser, şöyle konuştu:

“Ramazan-ı Şerifiniz’in hayırlı olmasını dilerim. Ramazan Bayramınızı da mutlu bir şekilde geçirmenizi diler, hep birlikte yılına kedersiz erişmemizi temenni ederim. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla bir miktar para gönderdi. Biz daha önce Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan iftar çadırlarının bir günlük bedeli olarak bu parayı ödüyorduk. Bu yıl Yönetim Kurulumuz olarak teklif aldık, Odamız olarak da bir miktar para ilave ettik; Ramazan kuponlarının ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını arzu ettik. Meclis toplantımızdan önce Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ı Odamız’da ağırladık, kazanımlarımız oldukça yüksek oldu. Afyonkarahisar Sağlık Endüstri Bölgesi, çok uzun zamandır uğraştığımız bir konuydu. Sayın Bakanımız, bu konuda söz vermiş oldu. Afyonkarahisar Merkez 2. Organize Sanayi Bölgemiz için de altyapı ihalesinin arıtma tesisi ile birlikte kısa zamanda yapılmasına ilişkin söz aldık. Bu şekilde kazanımlarımız oldu.”

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Çelikten, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi; Ramazan Bayramı kutladıktan sonra Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN