İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında, Eğitim Müfettişleri Başkanı Yusuf Turhan, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Emniyet Yetkilileri ve sınav merkezi olacak okul müdürlerinin katılımıyla, 2025 LGS sınavı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, 15 Haziran 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav 2025” için sınavın sağlıklı, güvenli ve düzenli bir şekilde usulüne uygun yürütülmesi amacıyla yapılacak hazırlıklar detaylı bir şekilde ele alındı.

2025 Lgs İçi̇n Sinav Merkezi̇ Okul Müdürleri̇yle Toplanti Düzenlendi̇1

SINAV TAKVİMİ VE ESASLARI

Katılımcılara, 2025 LGS Sınav Takvimi ve Uygulama Esasları ile MEB tarafından yayımlanan sınav kılavuzu ve güncel bilgiler sunuldu.

Belediyeden LGS Öğrencilerine, Ücretsiz Ulaşım Desteği!
Belediyeden LGS Öğrencilerine, Ücretsiz Ulaşım Desteği!
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, sınav merkezlerinin fiziki durumu, güvenliği ve temizliği hakkında gerekli planlamaların zamanında yapılması, ayrıca emniyet ve sağlık birimlerinin koordinasyonu üzerinde de duruldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, sınav gününün işleyişinin titizlikle yapılmasını ve herhangi bir aksaklık yaşanmadan zamanında tamamlanması konusunda okul müdürlerine ricada bulundu.

2025 Lgs İçi̇n Sinav Merkezi̇ Okul Müdürleri̇yle Toplanti Düzenlendi̇

Okul müdürlerinden gelen talep ve görüşlerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT