29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Başmakçı’da kutlama töreni düzenlendi. Kaymakam Merve Bayri ve Belediye Başkanı Selçuk Gönüllü’nün çocukların ve vatandaşların bayramını kutlamasıyla başlayan program, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayla devam etti.
ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ İLGİ GÖRDÜ
Kutlama programında öğrenciler tarafından ritim gösterisi sunuldu ve şiirler okundu. Özel eğitim öğrencilerinin gösterisi ve oratoryo sunumu izleyicilerden ilgi görürken, zeybek gösterisi ve anasınıfı öğrencilerinin performansı da programa renk kattı. Çocukların bileklerinde kurdelelerle gerçekleştirdiği gösterinin ardından açılan “Bizim emanetimiz vatan” pankartı, törende anlamlı anlar yaşattı.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, ödül töreninin ardından sona erdi. Törene Kaymakam Merve Bayri, Belediye Başkanı Selçuk Gönüllü, şehit yakınları, gaziler, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.




