Sosyetik kasap olarak tanınan Nusret Gökçe, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki restoranında alınan bir hesap fişini sosyal medyada paylaştı. Toplam tutarı 398.630 Dirhem yani yaklaşık 3 milyon TL olan hesap görenleri şaşkına çevirdi. Gökçe, bu dudak uçuklatan rakamın yer aldığı fişin fotoğrafını "Para gelir para gider" notu ile paylaştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafı: 'Önce İple Boğdu, Sonra Cesedi...' Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafı: 'Önce İple Boğdu, Sonra Cesedi...'

saxwd

Dünya çapında ün kazanan tuz serpme hareketi ile popüler hale gelen Nusret Gökçe'nin bu paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından tepkiler yağdı. Birçok kişi, hesabın astronomik yüksekliğine ve israf konusuna dikkat çekti.

l

Nusret Gökçe, mesleğe çırak olarak başlamış ve kısa sürede kendi restoran zincirlerini oluşturarak yüksek fiyatlı menüleriyle sıkça gündem olmuştur. Mekanlarında sunulan lüks ve pahalı hizmet anlayışı hem takdir topluyor hem de eleştiriliyor.

wswsdcds

Son dönemde gösterişli sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Gökçe, son olarak Dubai restoranından kesilen bu mühim fişi kamuya gösterdi. Paylaşılan fişteki rakam bazı sosyal medya kullanıcılarını öfkeden çatlatırken, bazıları ise bu durumu lüks tüketim alışkanlıklarımızın bir göstergesi olarak yorumladı.

Nusret Dubai Restoraninda Kesilen Fisi Yayinladi 16765595 527 Mfrg

Kaynak: FATMA SEDA CAN