Yapı Kredi Bankası tarafından acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek amacıyla 50 bin liralık kredi kampanyasının başlatıldığı bildirildi. Bu fırsattan yararlanmak adına başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Ancak başvuru sürecinde bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Yapı Kredi Bankası üzerinden 50.000 TL kredi başvurusunda bulunabilmek çin belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Başvuru yapılmadan önce aşağıdaki kriterleri mutlaka kontrol edin;

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması,

– 18 yaşından büyük olmak,

– Bankalar tarafından belirlenmiş olan kredi puanıyla gelir gereksinimlerini karşılamak.

Başvuru sürecinde gerekli tüm belgeleri hazırlayarak Yap Kredi Bankası şubesinden veya dijital kanallardan başvuru yapabilirsiniz.

Nasıl başvurulur?

Yapı Kredi Bankası’na 36 ay vadeli 50.000 TL kredi başvurusunda bulunmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor:

Sadece 500.000 TL’ye sıfır Hyundai Bayon! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu Sadece 500.000 TL’ye sıfır Hyundai Bayon! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu

* Başvurunuzu herhangi bir Yapı Kredi Bankası şubesinden yapabilirsiniz. Başvurular internet üzerinden veya mobil bankacılık kanalları üzerinden yapılabilecek.

* Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurunuzun ardından banka yetkilisi başvurunuzun durumuyla ilgili size bilgi verecektir.

* Onaylanması durumunda hesabınıza 50.000 TL kredi yüklenecektir.

Kaynak: SEDA CAN