Bankaların çalışma durumu 8 Nisan Pazartesi en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı bu yıl 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek. Resmi tatillerde kamu kuruluşları kapalı olurken, bazı özel şirketler hizmet vermeye devam ediyor. Peki Bugün bankalar açık mı? 8 Nisan Pazartesi bugün bankalar çalışıyor mu, tatil mi?

Emekli promosyonları için düğmeye basıldı! Yapı Kredi ve Akbank’ta promosyonlar ikiye çıktı Emekli promosyonları için düğmeye basıldı! Yapı Kredi ve Akbank’ta promosyonlar ikiye çıktı

8 Nisan Bankalar Açık Mı? Ramazan Bayramı tatili öncesindeki 8-9 Nisan 2024 tarihleri idari izin kapsamına alındı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatili 6 ile 14 Nisan arasında yapılacak. Ancak bu tatil resmi değil, idari izin olarak geçiyor. 8 Nisan Pazartesi günü özel bankalar vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. 9 Nisan Salı günü ise arefe günü olduğundan yarım gün açık kalacak. Salı günü öğleden sonra bankalar kapalı olacak. Yani 8 Nisan Pazartesi bankalar açık olacak.

Arefe ve Bayramda Bankalar Kapalı Mı? Bankalar, bayram boyunca kapalı olacak. 9 Nisan arefe günü ise borsa ve dolayısıyla bankalar saat 13.00'e kadar hizmet verecek.

Ramazan Bayramı Tatilinde Borsa Takas İşlemi Tarihleri 5 Nisan 2024 Cuma tarihli işlemlerin takası 15 Nisan 2024 Pazartesi tarihinde gerçekleştirilecek. 8 Nisan 2024 Pazartesi ve 9 Nisan 2024 Salı tarihli işlemlerin takası 16 Nisan 2024 Salı tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: BÜLTEN