Acil Nakde Sikisanlara 120.000 T L Ihtiyac Kredisi Ziraat Bankasi Tek Tika Verecek 640X331

120 BİN TL’YE KADAR KREDİ FIRSATI BAŞLADI. TEK SEFERDE ELİNİZE GEÇECEK!

Ziraat Bankası, yeni bir kredi kampanyasına imza attı. Bu kampanyaya göre Ziraat Bankası müşterisi olanlar anında 120 bin liraya kadar kredi alabilecek. İşte kredi kampanyası ile ilgili detaylar… Kimler Kredi kampanyasından yararlanacak. ? İşte çok merak edilen detaylar…

Acil Nakde Sikisanlara 120 000 Tl Ihtiyac Kredisi Ziraat Bankasi Tek Tika Verecek

Ziraat Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak yeni bir kredi kampanyası sundu.Bu kampanya ile müşteriler bankalara giderek ya da internet bankacılığı üzerinden 120 bin liraya kadar kredi çekebilecekler.

Türkiye genç nüfusuyla Avrupa'da fark yaratıyor! Türkiye genç nüfusuyla Avrupa'da fark yaratıyor!

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kredi başvurusunda bunmak ve bu özel kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler şubelere giderek ya da internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilirler. Müşteriler başvuru esnasında gerekli olan evrakları tamamlayıp kredi başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilirler. Tüm kredilerde olduğu gibi bu kredide de kredi çekecek kişinin gelir düzeyi ve kredi notu da oldukça önemlidir. Ziraat Bankası bu krediyi müşterilerine 12 vade seçeneği ile veriyor. Ziraat bankası tarafından sunulan bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen kişilerin bankalar ile iletişime geçerek işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Özel bir teklif olarak sunulan bu kredi kısa bir süre için geçerli olacaktır.

Kaynak: GAMZE KOÇAK