Arabıca Coffee House Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Kadın Voleybol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Muratpaşa Belediyespor’u etkileyici bir oyunla 3-0 mağlup ederek taraftarına unutulmaz gün yaşattı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun tribünlerini dolduran yüzlerce seyirci, karşılaşma boyunca Afyon Belediye Yüntaş’a büyük destek verdi. Taraftarın coşkusunu arkasına alan Afyon temsilcisi, maçın ilk setine etkili başladı. Üstünlüğünü set boyunca sürdüren Afyon Belediye Yüntaş, rakibine 25-19 üstünlük sağlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Başkan Karataş: “1 Kişinin Umudu, 86 Milyonun Umudundan Büyük Olamaz”
Başkan Karataş: “1 Kişinin Umudu, 86 Milyonun Umudundan Büyük Olamaz”
İçeriği Görüntüle

MOLAYA 6 SAYI FARKLA GİRDİ

İkinci sette oyun tamamen Afyon Belediye Yüntaş’ın kontrolündeydi. Bloklarda kusursuz bir performans sergileyen takım, ilk molaya 6 sayı farkla üstün girdi. Molanın ardından da hız kesmeyen Afyon ekibi, farkı 13 sayıya kadar çıkararak seti 25-12 kazanmayı başardı ve durumu 2-0 yaptı. Mücadelenin üçüncü seti ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Muratpaşa Belediyespor oyuna ortak olmaya çalışsa da, Afyon Belediye Yüntaş kritik anlarda hata yapmadı. Nefes kesen son bölümde üstünlüğü elinde tutan ev sahibi ekip, seti 25-23, maçı ise 3-0 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

BAŞKAN KÖKSAL TAKIMI TEBRİK ETTİ

Karşılaşmanın ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sahaya inerek oyuncuları tek tek tebrik etti. Takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren Köksal, başarıların devam etmesi temennisinde bulundu. Başkan Burcu Köksal karşılaşmayı eşi Yasin Köksal, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, CHP İl Başkanı Hasan Karadeniz ve Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak ile birlikte tribünden takip etti.

Afyon Belediye Yüntaş, elde ettiği bu galibiyetle ligde iddiasını güçlendirirken, tribünleri dolduran taraftarlar maç sonu coşkulu kutlamalar gerçekleştirdi.

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN