Yerel seçimlere sayılı saatler kala siyasi partiler seçim yürüyüşlerini gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi de seçim bürosu önünden başlattığı Değişim Yürüyüşüne vatandaşların katılımı yoğun oldu.

Afyon Kandil'e yol açtırmaz!

Yürüyüşün ardından Zafer Meydanı’nda konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, CHP’nin Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ı hedef aldı.

Mahallelerimizin kronik sorunları istişare ile çözülmeli! Mahallelerimizin kronik sorunları istişare ile çözülmeli!

Afyon Kandil'e yol açtırmaz

"BİZ BUNU YEMEDİK, YEMEYECEĞİZ"

Köksal’a tiyatrocu diyen Milletvekili Mehmet Taytak, “Bu bir vebaldir, ifade etmek zorundayım, anlatmak zorundayım. Gelindi CHP’den aday olundu. Genel Başkanı ile arabanın içindeyken bir tane DEM’liyi belediyeye sokmam muhabbeti yapıldı. Noldu ondan sonra, İmamoğlu İstanbul’u toparlamaya çalıştı bu da burada delikanlı bir kadın gibi göründü. Nihayetinde biz bunu yemedik, yemeceğiz. Afyonkarahisarlılar bunu hiç yemezler. Bunu söyleyen hanımefendi önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya PKK’lılar ile birlikte kitap attı. Evinde PKK’lıları, mecliste LGBT’yi misafir etti. Afyonkarahisarlılar, Afyon’dan kandile ulaştırmaz. Afyon buna müsaade etmez. Bakmayın şimdi orada burada konuşanlara. Göreceksiniz millet neyin ne olduğunu biliyor. Daha önce yüzde 10’u geçemeyen bir partinin belediye başkan adayını ve CHP’nin CHP’li bir milletvekilini Afyonkarahisar belediye başkanı olmasına müsaade etmez. Kandile de yol açtırmaz ” dedi.

Afyon Kandil'e yol açtırmaz!

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ