İlimizde iki yıl boyunca başarılı hizmetlere imza atan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ODAK’a özel değerlendirmelerde bulundu. Vali Yiğitbaşı büyük önem verdiği “Afyonkarahisar Ortak Akıl Buluşmaları” hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Aruz göz kamaştırdı! Aruz göz kamaştırdı!

YENİ YOL HARİTASI

Vali Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar Ortak Akıl Buluşmaları, Afyonkarahisar’ın gelişmesine, yenilenmesine ve dinamikleşmesine katkı sağlayacağını düşündüğümüz ve bu yolda birçok konuda bilgi ve birikimine itimat ettiğimiz hemşehrilerimizi bir araya getirdiğimiz bir programlar dizisi. Ortak Akıl Buluşmaları ile temel amacımız, şehrin mevcut kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak, kentin sorunlarını ve potansiyellerini keşfetmek, birbirinden farklı alanlarda önde gelen isimlerin deneyim ve birikimlerini bir masa etrafında bir araya getirmek ve en nihayetinde üzerinde tartışılan konular için yeni bir yol haritası belirlemekti” dedi.

16 OTURUM 400 KİŞİ

Buluşmaların 6 gün boyunca başarılı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Vali Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında 6 gün boyunca toplam 16 farklı oturumda yaklaşık 400 kişiyle bir araya geldik. Şehrimizin ve ülkemizin önde gelen sektörlerinde üretim yapan iş insanlarımızdan alanında uzman akademisyenlere toplumsal hayatta birçok alanda girişimlerde bulunan kadınlarımızdan bürokratlarımıza liseli gençlerimizden şehrimizin en uzak noktasında yaşayan hemşehrilerimize kadar birçok toplumsal grup, sektör temsilcisi ve uzman isim bu oturumlarda konuşma fırsatı bulduk” dedi.

Kaynak: ODAK ÖZEL// RÖPORTAJ: AHMET IŞIK- FADİME ÖZKARAN - CEMİLE KAYTAN