AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın her kesimin ihtiyaçlarını karşılayacak hepsi gerçekçi ve ayaklara yere basan vizyoner projeleri açıklayacağını ifade eden Bakan Göktaş, “Kendisi gelecek yıla dair hedef ve projelerini ortaya koyacak. Uluçay'ın özellikle bakanlığımızın faaliyet alanı olan Sosyal Politikalar konusunda gösterdiği hassasiyet kapsamlı projelerden de anlıyoruz. Mahalle Yaşam Merkezi, Mutlu Aile Merkezi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelsiz Farkı ve Gündüzlü Yaşam Merkezi projeleri ve daha nicelerine insanımızı hak ettiği değeri verecek etkin adımlar olacaktır.”

Genelde Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığının, yerelde AK Belediyelerin sosyal politikaları güçlendirerek  vatandaşa hizmette sınır tanımayacağını belirten Bakan Göktaş sözlerine şöyle devam etti:

Kuyumcular Derneğinden Başkan Köksal’a ziyaret Kuyumcular Derneğinden Başkan Köksal’a ziyaret

“Her alanda marka haline gelen AK Parti’nin en başarılı örneklerinden biri olan Afyonkarahisar inanıyorum ki Uluçay’ın yönetiminde de Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri olamaya devam edecek. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şehrimize çok hizmet verdi, emek verdi. Önceki Belediye Başkanımızda aynı şekilde burada onları hassaten selamlamak istiyorum. Gerçekten önemli hizmetler geldi onların sayesinde Afyonkarahisar’a. Kendilerine ekiplerine çok teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: FATMA SEDA CAN