Afyonkarahisar İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Davut Ayşe Okyar Yatılı Kız Kur’an Kursu iş birliğiyle Devlet Bahçeli Parkı’nda “Aile Şenliği” programı düzenlendi.

Etkinlikte aile değerlerinin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yapıldı. Program boyunca katılımcılara hem manevi hem de kültürel içerikli etkinlikler sunuldu. Çocuklara yönelik oyunlar ve eğlenceler, aile bireyleri için de çeşitli aktiviteler hazırlandı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları pekiştirildi. Katılımcılar, aile yapısının toplumun temeli olduğuna dikkat çeken bu tür programların artırılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Köksal’dan Hacı Bektaş Veli Anması
Başkan Köksal’dan Hacı Bektaş Veli Anması
İçeriği Görüntüle

Program sonunda emeği geçen kurumlara teşekkür edilirken, ailelerin bir arada vakit geçirmesinin hem manevi hem de sosyal anlamda büyük önem taşıdığı bir kez daha hatırlatıldı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN