Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların tespit ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir yakalama gerçekleştirildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda hakkında ağır hapis cezası bulunan bir şahıs güvenlik güçlerince yakalandı.
ÇOK SAYIDA SUÇTAN ARANIYORDU
Yapılan incelemelerde A.Y. isimli şahsın; kamu kurum ve kuruluşlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, basit yaralama, tehdit ve 6136 sayılı Kanuna muhalefet suçlarından toplam 21 yıl 5 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.
TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Gözaltına alınan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.





