Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen yol kontrolü ve devriye faaliyetlerinde yağma, dolandırıcılık, siber suçlar, narkotik suçlar, hırsızlık ve diğer suçlardan aranan toplam 35 kişi yakalandı.

15 KİŞİ TUTUKLANDI
Yakalanan 35 şüpheliden 15’i, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan şahıslar, kararın ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Diğer şahısların adli işlemlerinin ise ilgili süreç kapsamında yürütüldüğü bildirildi.

FARKLI SUÇLARDAN ARANANLAR YAKALANDI
Jandarma ekiplerinin çalışmaları kapsamında yağma suçundan 1, dolandırıcılık suçundan 3, siber suçlardan 2, narkotik suçlardan 3 ve hırsızlık suçundan 3 kişi yakalandı. Diğer suçlardan aranan 23 kişinin de yakalanmasıyla birlikte toplam sayı 35’e ulaştı.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRÜYOR
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığının, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve operasyonlarını sürdüreceği belirtildi. Komutanlık tarafından suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların, aranan şahısların yakalanmasına yönelik faaliyetlerle kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.




