Müdürlük konferans salonunda yapılan toplantıya; Eğitim Müfettişleri Başkanı Yusuf Turhan, müdür yardımcıları ve şube müdürleri de eşlik etti.
LGS VE YKS SÜRECİ MERCEK ALTINDA
Toplantının ana gündemini, yaklaşan merkezi sınavlar (LGS ve YKS) ile ortak sınav süreçleri oluşturdu. Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için mevcut durum analizleri yapılırken, okullar arasındaki uygulama birliğinin sağlanması noktasında kararlar alındı. Özellikle sınavlara hazırlık süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi için izlenecek yol haritası netleştirildi.
"TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ"
Eğitimin tüm paydaşlarının ortak bir hedef etrafında kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan İl Müdürü Miraç Sünnetci, idarecilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Öğrencilerimizin Türkiye Yüzyılı vizyonunda hem akademik hem de sosyal yönden en iyi şekilde yetişmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ortak sınavlarda ve merkezi sınavlarda başarı, ancak güçlü bir iş birliği ve koordinasyonla gelir. Hedefimiz ilimizin başarısını en üst seviyeye taşımaktır. Sizlerle bu yolda yürümekten gurur duyuyorum; birlikte yeni şampiyonluklara imza atacağız.”
İKİNCİ DÖNEM PLANLAMALARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ
Toplantıda ayrıca ara tatil sonrası eğitim süreçleri değerlendirilerek, ikinci dönem hedefleri revize edildi. Okul yöneticilerinin görüş, öneri ve taleplerinin bizzat dinlendiği buluşma, karşılıklı fikir alışverişinin ardından verimli bir şekilde tamamlandı.


