30. Yıla Merhaba! 30. Yıla Merhaba!

Etkilenecek İlçeler ve Hazırlıklar

7 Mart Çarşamba günü, Afyonkarahisar'ın bazı ilçelerinde planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yapılacak olan bu kesinti, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkilememesi için önceden duyurulmuştur. Kesintiden etkilenecek ilçeler arasında Merkez, Sandıklı, Dinar ve Bolvadin gibi önemli yerleşim birimleri bulunmaktadır.

Kesinti Saatleri ve Öneriler

Kesintinin sabah saatlerinde başlayıp, öğleden sonra sona ermesi planlanmaktadır. Vatandaşlardan, elektrik kesintisi süresince evlerinde ve iş yerlerinde gerekli önlemleri almaları isteniyor. Elektronik cihazların zarar görmemesi için kesinti öncesinde prizden çıkarılması, su ve ısıtma sistemlerinin kesintiden etkilenmemesi için alternatif yöntemlerin düşünülmesi gibi önerilerde bulunulmuştur.

Daha Fazla Bilgi ve İletişim

Kesinti ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, ilgili elektrik dağıtım şirketinin web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler. Planlanan kesintinin, bakım ve onarım çalışmalarının etkin bir şekilde tamamlanması ve elektrik altyapısının iyileştirilmesi amacıyla yapıldığı belirtilmiştir. Vatandaşların anlayışı ve işbirliği beklenmektedir. (Haber Merkezi)

Editör: Nurbanu Soy