Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmeye çalışan küçük bir kız çocuğuna motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen çocuk hafif şekilde yaralanırken, kazaya neden olan sürücünün olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Olay, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Afyonkarahisar Eczacı Odası’nın Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı
Afyonkarahisar Eczacı Odası’nın Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı
İçeriği Görüntüle

Olay, kent merkezindeki Milli Birlik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki motosiklet sürücüsü, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaklaşık 9-10 yaşlarındaki kız çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen çocuk, kısa süre sonra ayağa kalkarak kaldırıma sığındı. Kazanın ardından sürücünün durmadan olay yerinden uzaklaştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

YARALI ÇOCUĞUN DURUMU İYİ

Kazanın ardından elinden ve dizlerinden yaralanan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aile, olayın ardından polis ekiplerine başvurarak sürücünün bulunmasını talep etti. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT