Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz’un 104. yılı ve kentin düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, zafer coşkusunu kentte yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda sahneye çıkan Kıraç, sevilen eserlerini Afyonkarahisarlılar için seslendirirken, konser alanını dolduran vatandaşlar sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

ZAFER HAFTASI’NA DAMGA VURAN PERFORMANS

Kıraç’ın sahne performansı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sanatçının sevilen eserlerine alandaki kalabalık hep birlikte eşlik etti. Konser boyunca zafer coşkusu müzikle birlikte daha da yükseldi. Afyonkarahisarlı vatandaşlar, Kıraç’ın şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Zafer Haftası’nın coşkusu konser alanına güçlü bir şekilde yansıdı.

KÖKSAL’DAN KIRAÇ’A ANLAMLI HEDİYE

Bolvadin’de ulaşımı rahatlatacak dev çalışmada sona gelindi
Bolvadin’de ulaşımı rahatlatacak dev çalışmada sona gelindi
İçeriği Görüntüle

Konser sırasında sahneye çıkan Başkan Burcu Köksal, Kıraç’a çiçek takdim etti. Köksal, ünlü sanatçıya ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün masa üstü büstünü hediye etti. Atatürk büstü, Büyük Taarruz’un 104. yıl dönümünde anlamlı bir armağan olarak dikkat çekti. Hediye takdiminin ardından Kıraç yeniden sahneye çıkarak konserine devam etti. Afyonkarahisarlılar, gecenin coşkusunu Kıraç’ın şarkılarıyla sürdürdü.

Kaynak: Feyza Özay Topuz / Cemile Kaytan