Afyonkarahisar Belediyesi, kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında Halk Oyunları Topluluğu için seçme sürecini başlatıyor. Halk oyunlarına ilgi duyan vatandaşların davet edildiği seçmeler için başvurular 16 Ekim tarihinde sona erecek.
7-35 YAŞ ARASINDAKİLER KATILABİLECEK
Belediyenin duyurusuna göre Halk Oyunları Topluluğu seçmelerine 7 ile 35 yaş arasındaki kişiler başvurabilecek. Farklı yaş gruplarından halk oyunlarına ilgi duyan vatandaşların katılım sağlayabileceği seçmelerle topluluğa yeni üyelerin kazandırılması hedefleniyor.
SEÇMELERİN ADRESİ BELLİ OLDU
Halk oyunları seçmeleri ve devamındaki kurs çalışmaları Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi’nde bulunan Belediye Konferans Salonu’nun -2. katında gerçekleştirilecek.
SON BAŞVURU 16 EKİM
Halk oyunlarına ilgi duyan vatandaşların başvurularını 16 Ekim tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor. Belediye, halk oyunlarına ilgi duyan 7-35 yaş arasındaki vatandaşları seçmelere katılmaya davet etti.



