Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yazınla Yazıma Dokun” Anı Yarışmasında ortaokul kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Afyonkarahisarlı öğrenci Yağız Kaan Fırın, başarısının yanı sıra örnek bir davranışa da imza attı.

ESOB’tan Davetiye Krizi: “Tarih Geçti, Takılmayın” Cevabı Tepki Çekti
ESOB’tan Davetiye Krizi: “Tarih Geçti, Takılmayın” Cevabı Tepki Çekti
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisarlı Yağız Kaan (1)

ÖDÜLÜNÜ GAZZE’YE BAĞIŞLADI

Elde ettiği ödülün bir kısmını Filistin’deki mazlumlara destek olmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesi aracılığıyla bağışlayan Yağız Kaan, duyarlılığıyla gönülleri kazandı.

Afyonkarahisarlı Yağız Kaan (2)

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, genç öğrencinin davranışını takdirle karşılayarak, “Yağız Kaan Fırın hem kalemiyle hem de gönlüyle iyiliğin en güzel hâlini ortaya koydu” ifadeleriyle teşekkür etti. Bu anlamlı hareket, toplumda duyarlılığın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT