Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar ziyaretleri çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Yiğitbaşı şehit çocuklarını yalnız bırakmadı! Vali Yiğitbaşı şehit çocuklarını yalnız bırakmadı!

Ziyarete, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve birçok parti üyesi katıldı.

Bakan Göktaş, il başkanlığı önünde çiçeklerle karşılandı. Bakan Göktaş’ı karşılayan AK Parti Afyonkarahisar Adayı Uluçay ise 31 Mart günü Afyonkarahisar'da yeni bir zaferin kapılarını aralayacaklarını belirterek, "Tüm teşkilatlarımız, kadın kollarımız, il ve ilçe yöneticilerimizle sahada sıkılmadık el bırakmadan canla başla çalışıyoruz. Afyonkarahisar'a değer kat sloganıyla çıktığımız bu yolda Afyonkarahisarlılarla istişare kültürünü geliştirerek şehri yönetmeye talibiz." ifadelerini kullandı. Toplantıya AK Parti kadroları ve Afyonkarahisarlılar yoğun ilgi gösterirken Göktaş, Afyonkarahisar’da memleketimde bulunmaktan son derece mutluyum. İnşallah Türkiye Yüzyılını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderlerinde hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. Toplantının geri kalan bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN