Afyonkarahisar'da bulunan Erenler Mahallesi, özellikle üniversite öğrencilerinin yoğunluğuyla dikkat çekiyor. Ancak mahalle, bozuk yolları ve işgal edilen kaldırımlarıyla adeta bir köye bağlı mezrayı andırıyor. Yıllardır belediye hizmetlerinin yetersizliğiyle mücadele eden mahalle sakinleri, özellikle yol, kaldırım ve alt yapı gibi sorunların bir türlü çözüme kavuşturulmadığını ifade ediyor. Yağmur yağdığında su birikintileriyle dolan yollar, çukurlarla dolu kaldırımlar ve işgal edilen alanlar, mahalle sakinlerinin en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Üniversite öğrencileri ise yaşadıkları sıkıntıları sosyal medyada esprili bir dille dile getirerek duruma çare bulunmasını istiyor.

GÜNLÜK ÇÖZÜMLER YERİNE KALICI ÇÖZÜMLER BEKLİYOR!

Erenler Mahallesi'nin sakinleri, Afyonkarahisar Belediyesi yetkililerinin sorunlara kalıcı çözümler üretmediğini belirtiyor. Belediye hizmetlerinin yetersizliği ve denetimsizliği sıkça dile getirilirken, bozuk yolların sadece yamalarla kapatılması yerine yenilenmesi gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca işgal edilen kaldırımların temizlenmesi ve yenilenmesi talebi de sıkça dile getiriliyor. Mahalle sakinleri, belediyeden günlük çözümler yerine kalıcı çözümler bekliyor.

SORUNLAR AFYONKARAHİSAR'DA GÜNDEMDE!

Erenler Mahallesi'nin sorunları, özellikle sosyal medyada sıklıkla tartışılıyor. Mahalle sakinleri, belediye yetkililerine duyurmak için çeşitli platformları kullanırken, Afyonkarahisar halkı da konunun gündemde kalmasını istiyor. Mahalle sakinleri, sorunların bir an önce çözüme kavuşması için yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini belirtiyor.

HİZMETLERİNİN YETERSİZLİĞİ SIKINTI YARATIYOR!

Afyonkarahisar'da bulunan Erenler Mahallesi'nin sakinleri, yıllardır belediye hizmetlerinin yetersizliğiyle mücadele ediyor. Bozuk yollar, işgal edilen kaldırımlar ve alt yapı sorunları, mahalle sakinlerinin en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Üniversite öğrencilerinin yoğunluğu sebebiyle her yıl yenilenen inşaat çalışmaları da mahalle sakinlerinin sorunlarının artmasına sebep oluyor. Mahalle halkı, Afyonkarahisar Belediyesi yetkililerinden sorunların kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını bekliyor. (İHA)

Muhabir: TE Bilisim