Görüşmede yerel yönetimler, vatandaşların talep ve beklentileri ile şehrin gelişimine yönelik konularda istişarenin önemine dikkat çekildi.

MUHTARLAR KAHVECİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Afyon Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Deniz Özcan, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci’ye ziyarette bulundu. Ziyarete muhtarlar Şengül Neşe Yılmaz, Şule Öztürk, Öznur Hız, Mehmet Yalçınkaya, Mehmet Eroğlu, Remzi Karataş, Ahmet Çınar, Mustafa Özkan ve Nurettin Bakırtepe katıldı.

Sucukta kanatlı eti, baklavada ay çekirdeği! Afyonkarahisar markaları da listede
Sucukta kanatlı eti, baklavada ay çekirdeği! Afyonkarahisar markaları da listede
İçeriği Görüntüle

BİRLİK VE İSTİŞARE VURGUSU

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, muhtarların yerel yönetimlerin temel taşlarından olduğu vurgulandı. Muhtarların vatandaşların talep ve beklentilerinin karşılanmasında önemli sorumluluklar üstlendiği ifade edildi. Açıklamada, şehrin gelişimi, vatandaşların huzuru ve sorunların çözümü noktasında birlik, beraberlik ve istişare kültürüne önem verildiği belirtildi. İl Başkanlığı, nazik ziyaretleri dolayısıyla Afyon Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Deniz Özcan’a, dernek yönetimine ve muhtarlara teşekkür etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN