AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Dr. Özgür Kavak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında, daha etkin ve güçlü bir siyaset anlayışının geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Dr. Sena Coşkun tarafından yönetim kurulu üyelerine “Protokol Eğitimi” verildi.
SENA COŞKUN’A TEŞEKKÜR EDİLDİ
Verimli geçtiği belirtilen eğitimin ardından İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, yönetim kurulu üyelerine verdiği eğitim ve katkılarından dolayı Dr. Sena Coşkun’a hediye takdim ederek teşekkürlerini iletti.
CEMAL ÇAKIR’A 25. YIL ARMAĞANI
Toplantıda ayrıca, partinin emektar isimlerinden Cemal Çakır’a hizmetlerinin anısına 25. Yıl Armağanı verildi. İl Başkanı Dr. Özgür Kavak tarafından takdim edilen armağanla, Çakır’ın partiye verdiği hizmetler anıldı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığından yapılan paylaşımda, alınan eğitimler ve güçlü kadroyla Afyonkarahisar ve Türkiye için ilk günkü aşk ve azimle çalışmaya devam edileceği ifade edildi.




