Ziyarette ilçeler arası iş birliği, ortak projeler ve tecrübe paylaşımı üzerine istişarelerde bulundu.

AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Yakup Önür ve beraberindeki heyet, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Buluşmada, iki ilçe arasında geliştirilebilecek iş birliği alanları ele alındı.

Ziyaret kapsamında, özellikle altyapı hizmetleri, kültürel projeler ve belediyecilik deneyimleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İlçeler arası dayanışmanın önemine dikkat çeken heyet, ilerleyen süreçte ortak çalışmalarla daha güçlü adımlar atılabileceğini belirtti.

Genç Mühendis Ali Başpınar İYİ Parti’ye Katıldı
Genç Mühendis Ali Başpınar İYİ Parti’ye Katıldı
İçeriği Görüntüle

Ak Parti̇ Çi̇fteler Teşki̇latindan Başkan Koyuncu’ya Zi̇yaret (3)

BAŞKAN KOYUNCU: “DAYANIŞMAYI ÖNEMSİYORUZ”

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çifteler teşkilatımızın değerli başkanı ve heyetini Emirdağ’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. İlçelerimiz arasında karşılıklı dayanışma, tecrübe paylaşımı ve ortak projeler geliştirilmesi bizler için büyük önem taşıyor. Ziyaretleri için İlçe Başkanımız Yakup Önür ve ekibine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ak Parti̇ Çi̇fteler Teşki̇latindan Başkan Koyuncu’ya Zi̇yaret (2)

Ziyaret, yalnızca bir nezaket buluşması olmanın ötesinde bölgesel dayanışmanın güçlendirilmesi açısından da önem taşıyor. Emirdağ Belediyesinin son dönemde hayata geçirdiği çalışmaların tecrübelerinden faydalanmak ve ilçeler arası ortak projeleri hayata geçirmek için atılan bu adım, hem Emirdağ hem de Çifteler için yeni iş birliklerinin habercisi olarak değerlendirildiği belirtildi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT