Talepler sonrası Afyonkarahisar’da Sulama Birliklerinden sorumlu DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekici ile bir toplantı yaptıklarını açıklayan Ak Parti Milletvekilleri, metreküp bazında kapalı sulama sistemi kullanan üreticilere indirim müjdesi vereceklerini belirttiler. Ardından kapalı sulama sistemi kullanan, metreküpüne 2 TL ödeyen üreticilerin bundan sonra 25 kuruş indirim ile 1.75 TL’den kullanacakları müjdesini kamuoyuna açıkladılar.

“Üreticilerimize hayırlı olsun”

İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor! İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, “AK Parti’nin çiftçimize ve üreticilerimize verdiği destekler elbette yadsınamaz ancak tasarruf tedbirlerinin olduğu ülke genelinde üreticilerimize, daha önce Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı ile yaptığımız görüşmelerde ilettiğimiz konulardan biri de kapalı sulama sistemi kullanarak metreküpüne 2 TL ödeyen üreticilerimiz için indirim konusu olduğunu ifade eden Milletvekilleri, Önceki gün ilimizdeki Sulama Birliklerinden sorumlu DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekici bununla ilgili bir toplantı yaparak su fiyatlarını metreküp başına 2 TL’den 25 kuruş indirim ile 1.75’e çektiklerini belirttiler. Devamında Tasarruf tedbirleri kapsamında kullanım dışı kalan bazı kalemlerin üreticilerimize ekonomik anlamda yansıması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Üreticilerimizin bütçesine katkı sağlayan bu indirimin hayırlı olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladılar.

Kaynak: Gamze Koçak