Miting öncesi alanı dolduran binlerce AK Parti’li yoğun yağmur altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledi. Konuşmasında 6’lı Masa ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunan Başkan Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Ferda Ertürk, Hakkı Öztürk ve Ethem Karahan ile birlikte Afyonkarahisar halkını selamladı.
HALKI BİRLİKTE SELAMLADILAR
Daha sonra Cumhur İttifakı MHP’nin Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Mehmet Taytak, Yücel Genç, Mehmet Emre Demiral, Mehmet Hakan Çolpan, İsmail Aydoğuş ve Mustafa Güllü kürsüye çıkarak halkı selamladı. Selamlamaya Cumhur İttifakının İl Başkanlarıda katılırken selamlama sırasında MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve Milletvekili Adayları zaman zaman ülkücü işareti yapması kalabalığı coşturdu.
AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları Afyon tarihinde bir ilke imza atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte halkı selamlayarak halkın kalbini kazandılar. >>BETÜL ÖZDEMİR