Afyonkarahisar’da 2025-2026 eğitim öğretim yılı coşku ve heyecanla başladı. Kent genelinde 142 bin 576 öğrenci ve yaklaşık 11 bin öğretmen ders başı yaptı. TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İl Başkanı Av. Turgay Şahin yayımladıkları mesajlarda yeni dönemin öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını diledi.

Milletvekilleri Yurdunuseven, Özkaya, Arslan ve İl Başkanı Şahin mesajlarında, öğrencilerin Türkiye Yüzyılı vizyonunun teminatı olduğuna vurgu yaparak, eğitim camiasına başarı dileklerini iletti. Açıklamalarda birlik, huzur ve fedakârlık kavramları öne çıkarken, yeni dönemin şehre ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisi dile getirildi.

“TÜM EĞİTİM CAMİAMIZA BAŞARILAR”

Milletvekili Yurdunuseven mesajında, “2025-2026 eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ diyoruz. İlimizde ders başı yapan 142 bin 576 öğrencimiz ve 11 bin öğretmenimize yeni dönemde başarı, sağlık ve huzur dolu bir dönem diliyorum. Çocuklarımızın her biri Türkiye Yüzyılı’nın aydınlık yarınlarının birer teminatıdır. İyi dersler çocuklar” dedi.

Milletvekili Özkaya da yeni dönem için yayımladığı mesajda, “2025-2026 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı, 44 şahıs hakkında işlem yapıldı!
Uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı, 44 şahıs hakkında işlem yapıldı!
İçeriği Görüntüle

“142 BİN 576 ÖĞRENCİMİZ DERS BAŞI YAPIYOR”

Milletvekili Arslan, “Afyonkarahisar’da 2025-2026 eğitim öğretim yılına sayılı saatler kaldı. Allah nasip ederse, 133 bin 250 öğrencimiz örgün eğitimde, 9 bin 326 öğrencimiz açık öğretimde olmak üzere toplam 142 bin 576 öğrencimiz pazartesi günü ders başı yapacak. Yaklaşık 11 bin fedakâr öğretmenimizin rehberliğinde yeni bir yolculuk başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının şehrimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor; tüm yavrularımıza başarılarla dolu bir dönem temenni ediyorum.”

Başkan Şahin de yayımladığı mesajında, “2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın eğitim camiamız, ülkemiz ve Afyonkarahisar’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT