AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Afyonkarahisar Belediyesinin makam odasında bulunduğu iddia edilen kayıt ve dinleme cihazlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getirdi. Gökçek, bu konuyu Beyaz TV'deki programında da dile getirmişti.

Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi! Afyon'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi!

Osman Gökçek, Beyaz TV'de yaptığı "hamam böceği" esprisini TBMM'de de tekrarlayarak dikkat çekti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın makam odasında dinleme cihazları bulunduğu iddiasını TBMM kürsüsünden dillendiren Gökçek, bu cihazların bulunmadığını savundu.

"CHP'li Belediye Başkanı İftira Atıyor"

Osman Gökçek, "Cumhuriyet Halk Partisinin kazandığı belediyelere akrabalarını yerleştirme rezaletinden sonra, CHP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın makam odasında 4 böcek bulunduğunu söylemesi üzerine savcılık tarafından yapılan incelemede tek bir böcek bulunamamıştır" dedi. Gökçek, Köksal'ın savcılığa verdiği ifadede böcekleri imha ettiğini ve tutanak tutmadığını beyan ettiğini belirtti.

"Neden Polise Teslim Etmedi?"

Osman Gökçek, Burcu Köksal'ın bulduğu böcekleri neden polise ve savcılığa teslim etmediğini sorgulayarak, "Kendisi aziz milletimize yalan söylemiştir. CHP'li Belediye Başkanı iftira siyasetiyle kamuoyunu kandırmaya çalışmıştır. Yapılan bu iftira ve çirkin siyaset CHP Belediye Başkanının profesyonel bir yalancı olduğunu göstermektedir" ifadelerini kullandı.

"Hamam Böcekleriyle Karıştırmış Olabilir mi?"

Gökçek, konuşmasının sonunda CHP'lilere seslenerek, "Acaba Burcu Köksal makam odasında hamam böceklerini dinleme böcekleriyle karıştırmış olabilir mi?" diye sordu. Bu sözlerle, iddialarını esprili bir dille yineleyen Gökçek, CHP'li başkanın güvenilirliğini sorguladı.

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN