Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın, 6 Haziran 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ikinci kez atanmasının ardından, Eğitim ve Turizm Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu, Bayat, Çay ve Dazkırı Meslek Yüksekokulları ile Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜREM), Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Kocatepe Hayvan Hastanesi) ile Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı ve Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğünün yeni yöneticileri atandı.

2’Sİ DEKAN, 7’Sİ MÜDÜR OLMAK ÜZERE TOPLAM 11 YÖNETİCİ DEĞİŞTİ

Fakülteler düzeyinde Eğitim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nusret Koca, Turizm Fakültesi Dekanlığına ise Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı atandı. Atama kararları kapsamında Doç. Dr. Cahit Erdem Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü, Doç. Dr. Deniz Yeni Bayat Meslek Yüksekokulu Müdürü, Doç. Dr. Mustafa Yalçın Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü, Doç. Dr. Cahit Gürer ise Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak belirlendi. Öte yandan Prof. Dr. İsmail Aytekin AKÜREM’e; Prof. Dr. Musa Korkmaz, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine (Kocatepe Hayvan Hastanesi); Prof. Dr. Mustafa Tekerli ise Veteriner Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliğine müdür olarak görevlendirildi. Kararlar kapsamında ayrıca Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığına Doç. Dr. Sibel Yazıcı, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğüne ise Doç. Dr. Mustafa Yalçın,Kurumsal İletişim Rektör Danışmanlığına Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun,  Hukuk Rektör Danışmanlığına Dr. Öğr. Üyesi Hakan Kaşka atandı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ’de yöneticiliğin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “Bu kapsamda yeni çalışma arkadaşlarımızı yönetim olarak belirledik. Kendilerine başarılar diliyor, önceki yöneticilerimize AKÜ’ye yaptıkları katkıları için teşekkür ediyorum” dedi. HABER: FADİME ÖZKARAN

Burası Ne Ege Ne  De Akdeniz Burası Ne Ege Ne De Akdeniz

 

#afyon #AKÜ #mehmetkarakaş #cahirgürer #receptayyiperdoğan #odak #gündem #güncel

Editör: TE Bilisim