Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Badak ile birlikte Miftah Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Kursta hafızlık eğitimi gören öğrencilerle bir araya gelen Altınkaynak, öğrencilerin eğitim süreçleri ve geleceğe ilişkin hedefleri hakkında bilgi alarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
HAFIZ ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle sohbet eden Altınkaynak, hafızlık eğitiminin yanı sıra öğrencilerin geleceğe yönelik beklentilerini dinledi. Öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Altınkaynak, hafızlık sürecinin yalnızca Kur’an-ı Kerim’in ezberlenmesiyle sınırlı olmadığını, öğrenilen bilgilerin hayatın içerisinde anlamlandırılmasının önem taşıdığını ifade etti.
“EMANETİ AHLAKLA YAŞATACAĞINIZA İNANIYORUM”
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrencilere yönelik konuşmasında, “Hafızlık Kur’an-ı Kerim’i hayatlarının merkezine alarak ilim ve irfan ekseninde yaşam sürmek olmalıdır. Zihinlerinizde muhafaza ettiğiniz ayetler, hayatlarına yön veren bir rehber olmalı. Her bir öğrencimizin taşıdıkları bu kıymetli emaneti ahlakla, hikmetle ve sorumluluk bilinciyle yaşatacağına inanıyorum” dedi.
