Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kaya, Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı Selim Kaplan ve Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Mehmet Menderis yer aldı. Bakanlık heyeti, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüklerinde Histolojik Muayene Analizi yapan analistlerle Afyonkarahisar'da bir araya geldi. Programın ilk bölümünde et ürünleri sektörü ile ilgili işletme ziyaretleri yapılarak üretim süreçleri hakkında bilgi edinildi. İkinci bölümde ise Genel Müdürlük heyeti ve konu uzmanları ile işlenmiş et ürünlerinde hayata geçirilecek yeni mevzuat çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.
Analistler Afyonkarahisar’da buluştu!
Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüklerinde Histolojik Muayene Analizi yapan analistlerle Afyonkarahisar'da bir araya geldi.
Trend Haberler
Afyonkarahisar’da termal otelde yaşanan ölüm olayında yeni detay
Mermer fabrikasında feci kaza: İşçi hayatını kaybetti
Türkiye’de yeni dönem: Afyonkarahisar da pilot iller arasında
Barındırmadı, Haklı Çıktı!
“Mehmet Siper’e tam destek”
Bakan Gürlek'in Tapu Bilgilerini Kim Sorguladı? PKK ve FETÖ Bağlantılı Üç İsim Deşifre Edildi: aralarında Afyonlu müdür de var?




